Hyrinän kissala sai nimensä kissan kehräämisestä eli hyrisemisestä.

Kasvatus on ensisijaisesti harrastus ja hyvin pienimuotoista, muutama pentue vuodessa.  Tavoitteena on kasvattaa rodunomaisia, terveitä ja hyväluonteisia kissoja jotka ilahduttavat uusia omistajiaan. Kasvatukseni kohdistuu perusvärisiin, lyhytkarvaisiin brittiläisiin ja on suunnitelmallista eli jokaisen pentueen kohdalla mietitään löytyykö pentueesta kasvatustyölle jatkoja.  

Kissat ovat meillä perheenjäseniä ja jokainen osallistuu omalla tavallaan arjen touhuihin.  Välillä käymme näyttelyissä jotka ovat mukavia tapahtumia joissa tapaa samanhenkisiä ihmisiä. Vaikka ei tuntisikaan näyttelytouhua omakseen, niin aina kannattaa kokeilla. Kissaharrastukseen voi osallistua koko perhe ja se antaa uusia ystäviä sekä mielenkiintoista tekemistä vapaa-aikaan. 

Pentuja pääsee katsomaan 4-5 viikon ikäisinä ja tämän tapaamisen jälkeen on mahdollisuus tehdä varaus. Pennut myydään vain sisäkissoiksi, ulkoilu tapahtuu valvotusti suojatulla parvekkeella, aitauksessa tai valjaissa. Kuulen mielelläni kasvateistani jatkossakin.

Kerro yhteydenotossasi perheestäsi, pennun tulevista elinoloista ja millä paikkakunnalla asut.  

 

Jos haaveilet pehmeästä, hyrisevästä sydämenvaltaajasta, ota yhteyttä!

hyrinan@gmail.com